Ny boksignering i Stockholm av Jimmie Åkesson | Sverigedemokraterna Stockholms län

Ny boksignering i Stockholm av Jimmie Åkesson

Onsdagen den 4e december så ordnade Stockholms stad en ny boksignering i Farsta. Stämningen var mycket intim och mysig på denna gamla ärevördiga gård. De tillresta medlemmarna fick verkligen komma partiledaren lite närmare.

 

1 Kommentar

 1. Anonym 21 februari, 2014 Svara

  Tyvärr så tycks det finns folk som inte kan skilja mellan verklig demokrati som jag anser att SD tillhör, Dags att ta i media OPARTISKA JOURNALISTER ( OM DESSA NU FINNS)?

  Att i Sverige har man sedan 70- talet fört med socialdemokraterna i spetsen en totalt misslyckad invandringspolitik , titta på förorterna hur det ut och var det SD som stod för detta misslyckande eller moderaterna eller kanske det rent av var folket som det blev som det blev….
  någon Klok har sagt ” Tänk längre än näsan pekar” här tycks det knappast funnits någon näsa alls!

  Dags att Granska ordet Demokrati , vad det betyder dags för detta, och alla dessa som påstår att SD inte är ett seriöst parti då tycker jag att ni alla är odemokratiska som står bakom denna påstående !
  Inom en riktig demokrati som valen är väl i Sverige så kan man inte komma efter valet och omyndigförklara närmare 400 000 personer i vuxen-egentligen ålder, detta är en sak för JO !!
  Denna tårta hade kunnat smaka gott i en vettig normal pratstund om olikheterna med ” tårtkasterkan” men , men det sägs ju att när orden inte räcker till så kommer ett stenålderns beteende fram!

  Jimmie Åkesson har väl all rätt att kunna skriva SIN bok samt signera detta ifred , detta är väl Demokrati?
  Ungdomarna, äldre har inte glömt vad det gjordes under socialdemokraternas tid, hur man lät områden förfalla . besittningsrätten till lägenheterna som tex. HSB i Flemingsberg hyrde till största delen för invandrarna (när det var lågkonjunktur efter 90-tals krisen samt massor av lägenheter stod tomma med jättehöga hyror ) 70-80 olika språkgrupper fanns i området , oro hade många, när HSB :s policy är ju att sälja…bara några kunde köpa loss dessa lägenheter , hur köper man loss en lägenhet när man inte har fast jobb osv….hur just jag vet detta , arbetade i området mellan 96-2002 som grundare till en internationell lokalförening , mitt i smeten , 7 år , varje vardag mellan ca. 9.00-17.00 till kvällar samt ibland även helger, sommarlov , ungdomsverksamhet så om inte jag är rätt person att skriva detta fakta, då frågar jag , vem är den rätta personen ?
  Säg bara inte att det är Ullenhag samt många andra politiker som högst på sin höjd har vistas 1-2 veckor i Tensta eller Husby och intervjuat folk ?

  Socialdemokratin som skryter om sin ideologi, vart tog denna ideologi vägen , låt mig veta isf !

  Sinikka Naumanen Nynäshamn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.